5 důvodů proč jsme si oblíbili difuzér FlowerBud

Jak to u Vás doma voní? Pokud uvažujete o novém způsobu jak si pobyt doma zpříjemnit a pustit kousek jara do obýváku, máme jedno řešení. Dali jsme dohromady 5 důvodů, proč běžnou aroma lampu doma dávno nevytahujeme ze skříně. Navíc, u nás na e-shopu najdete také vonné oleje určené právě pro difuzér FlowerBud. 

1. Vůně bez dozoru

Vypnutí a zapnutí difuzéru si můžete načasovat podle svých preferencí. Ať už v aplikaci LinkWise, nebo skrze HomeKit, Alexu a Google Assistanta. Vydrží až 10 hodin nepřetržitého provozu a tichý chod doplňuje pouze zvuk vycházející páry. Narozdíl od klasických aromalamp se svíčkami, se nemusíte bát nechat difuzér samotný v místnosti nebo bytě. Zapnutý FlowerBud můžete nechat klidně celou noc a usínat třeba při vůni uklidňující meduňky.

2. Vonný olej se nezahřívá

Difuzér pomocí ultrazvuku vytváří chladivou mlhu. Narozdíl od běžné aroma lampy se tak přidaný olej nezahřívá – nemění se tak jeho teplota, složení, vůně a nevytrácejí se účinné látky. Nehrozí ani žádné připálení či vzplání ohně od svíček. Chladivá mlha vycházející z FlowerBudu naopak příjemně pokoj provzdušní.

.

3. Ambientní osvětlení

Kromě vytváření páry difuzér doplňuje LED podsvícení s paletou 16 milionů barev. Dokáže tak simulovat romantické osvětlení a v interiéru funguje jako netradiční lampa. Barvu můžete snadno v aplikaci změnit a přizpůsobit ji aktuální náladě a situaci!

4. Pro zdraví i proti hmyzu

Přísun vzduchu do uzavřeného bytu v těchto dnech oceníme všichni. Narozdíl od klasických osvěžovačů, oleje na přírodní bází (které do difuzéru doporučujeme), nejsou jakkoli škodlivé Vám ani životnímu prostředí. Difuzér navíc napomáhá snižovat prašnost, takže je skvělou volbou i pro alergiky. Správně zvolený olej může dokonce pomoct odpudit nežádoucí hmyz, náš tip je levandulová vůně proti molům.

.

5. Netradiční design

Co FlowerBud odlišuje od jiných difuzérů i aroma lamp je také jeho vzhled. FlowerBud tvarem připomíná poupě v rozkvětu a jeho jemné světlé provedení se stane nenápadnou ozdobou vašeho minimalistického interiéru, za kterou se otočí každá návštěva!

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení