Kolik stojí týdenní provoz lednice? To nám spočítala zásuvka PM5

Mezi hlavní funcionality chytré zásuvky VOCOlinc PM5 patří měření spotřeby. Najdete ho v aplikaci VOCOlinc po rozkliknutí ikony vaší zásuvky v záložce Energie (Energy).

Stačí dosadit částku za jednu kWh dle vašeho tarifu a do zásuvky zapojit spotřebič.

.

Vyzkoušeli jsme

Zajímalo nás kolik stojí týden spotřeby naší ledničky s mrazákem, tedy největšího žrouta energie v domácnosti. Jde o starší chladničku třídy A++ a předpokládáme, že se denní spotřeba bude lišit v závislosti na naplnění, okolní teplotě či četnosti otvírání.

Na cca týden jsme ledničku připojli do PM5 zásuvky a do řádku Cena za kWh (Cost per kWh) jsme dosadili 4,91 Kč dle našeho tarifu. Výsledek? Za zhruba týden používání jsme spotřebovali 4,96 kWH v celkové hodnotě 24,40 Kč. Denní spotřeba se pohybovala kolem 0,6 kWH.

.

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení