3 tipy na automatizaci senzoru

Mít přehled o každém otevření oken či dveří v domě? Stačí nalepit senzor a napárovat ho se svým iPhonem. Čidlo ale především využijete jako spouštěč dalších zařízení v rámci své jablečné domácnosti! Fantazii se neze nekladou a co všechno zautomatizujete je na vás.

Přinášíme tři konkrétní tipy, které využijete u sebe doma. Senzor najdete u nás na e-shopu nyní také ve výhodném double packu.

1) Alarm na HomePodu jako past pro nezvané hosty

Nastavte v nočních hodinách zapnutí chytrého repráku při vstupu do místnosti. Jednoduchý bezpečnostní prvek vyděsí každého zvědavce a vás upozorní, že je uvnitř někdo nechtěný. Mrkněte na video návod pro aplikaci Domácnost. Místo HomePodu můžete samozřejmě využít kterýkoli jiný chytrý reproduktor!

      

 

2) Provoňte automaticky místnost chytrým difuzérem

Upgradujte obyčejný osvěžovač vzduchu a provoňte domov chytře. Zapněte chytrý aroma difuzér příchodem domů, nebo třeba vstupem na toaletu. Nastavit ho můžete na omezený čas, např. 15 minut, kdy stihne hezky prostor provonět. Mrkněte na video návod pro aplikaci Domácnost.

 

 

3) Zapněte několik produktů zároveň


Spustit otevřením dveří můžete klidně všechny smart produkty v místnosti. Třeba čističku vzduchuosvětlení. Přivítá vás tak místnost připravená na produktivní den. Mrkněte na video návod pro aplikaci Domácnost.

 

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení